Kim Kardashian i Kanye West dobili su toliko željenu treću bebu zahvaljujući surogat majci. Kim je već spiskala tri milijuna kuna na uređenje sobe i opremu za djevojčicu. Iako svi znaju da reality zvijezda voli skupe stvari, mnogi obožavatelji smatraju kako je ipak malo pretjerala. Da stvar bude još bolja, odmah nakon što su mediji objavili vrtoglavi iznos koji je Kim potrošila, ona se potrudila dodatno 'zakuhati stvar'.

Kim i Kanye su odlučni u tome da prvu fotografiju djevojčice ne prodaju medijima, iako su dobili ponude od čak pet milijuna dolara za to. Nisu brzi ni kada je u pitanju otkrivanje imena bebe, ali nagađanja oko toga i razne teorije pokrenula je upravo enigmatična fotografija koju je Kim objavila na Instagram profilu.

Fotografija Louis Vuitton monograma bila je dovoljna da obožavatelji zaključe kako je Kim tako otkrila ime bebe. Jedni su uvjereni kako će se djevojčica zvati Louis, drugi pak misle da će biti Louis Vuitton West, treći su pak uvjereni kako se radi tek o torbi za pelene, jer svi znaju da Kim obožava ovaj brend, pa su joj čak i kante za smeće ukrašene slovima LV. Bilo kako bilo, čini se kako će se obožavatelji morati strpjeti dok Kim ne odluči objaviti ime i fotografiju bebe, a ako je suditi prema North i Saintu, čija je imena i fotografije objavila par mjeseci nakon rođenja, mogli bi čekati sve do ožujka. Autor: D.P. Foto: Instagram, Profimedia