Obitelj Kardashian u posljednje je vrijeme prava je tvornica novosti, a najpoznatija sestra Kardashian obožavatelje je šokirala novom odlukom. Naime, Kim je u najavi za novu epizodu sestri, na pitanje što bi najradije odabrala da više nikada ne mora napraviti, priznala kako najradije više nikada ne bi uslikala niti jedan 'selfie' ili objavila Snapchat.

'Nikada više ne bih napravila niti jedan selfie. Oni su ionako završena priča još od prije dvije godine', izjavila je popularna Kim. Starleta je oduvijek poznata po svojim 'selfijima' na raznim društvenim mrežama, a čak je izdala i knjigu svojih 'selfija' pa je obožavatelje iznenadio njezin odgovor.
Prisjetimo se, Kim i njezin suprug Kanye West roditelji su dvoje djece, a trenutno očekuju i treće koje će im na svijet ovoga puta donijeti surogat majka. Par je ovoj djevojci u lipnju platio 75.000 dolara da bude njihova surogat majka, a njezin identitet pokušali su zaštitili od očiju znatiželjnika. Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr, Instagram