Nedavno je priznala da sa suprugom Kanye Westom čeka drugo dijete, a već joj se sada vidi trudnički trbuščić. Sudeći prema veličini trbuha Kim Kardashian koju su paparazzi snimili na parkiralištu Casa Escobara u Westlake Villageu reality zvijezda je već ušla u drugo tromjesečje. A iako je za vrijeme prve trudnoće s dvogodišnjom kćeri North patila zbog kritika na račun kilaže, čini se kako ju ovaj put nije nimalo briga što tko misli. Kim se utegnula u usku bijelu haljinu koja ne samo da je istaknula njezin trbuh, već i grudi.

Kim Kardashian Društvo su joj pravila sestre Khloe i Kourtney koje su također bile odjevene u bijelo. Kourtney je pritom pokazala svoju liniju koju je sedam mjeseca nakon poroda sina Reigna uspjela dovesti gotovo do savršenstva.
Kim, Khloe i Kourtney Kardashian I čitavo je vrijeme bila odlično raspoložena, unatoč tome što je nedavno okončala vezu od nevjenačnog partnera Scotta Disicka s kojim je u vezi provela devet godina i kojem je rodila troje djece. Napisala: N.K. Foto: Profimedia