KOBAN POTEZ Angelina Jolie otkrila zašto joj je propao brak s Bradom

Unatoč pokušajima da spasi brak, njezina ju je odluka skupo koštala

Razvod holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta još je uvijek tema brojnih svjetskih medija. Iako su oboje do sada rijetko govorili o svom neuspjelom braku, godinu dana nakon što su sa svijetom podijelili da se razvode, Angelina je otkrila i na koji je način pokušavala spasiti svoj odnos s Bradom. Gostujući u jednom radijskom intervjuu glumica je otkrila kako je još 2015. godine pokušala riješiti bračne razmirice. Nažalost, njezin potez pokazao se bezuspješnim.

Mama Angie prezalogajila na buvljaku s najmilijima

Angelina je, naime, došla na ideju da napiše scenarij i snimi film ‘By The Sea’ u kojem su njih dvoje igrali glavne uloge, a film prati priču o dvoje odraslih ljudi koji imaju bračnih problema. ‘Mislila sam da je to bio dobar način da uspostavimo bolju komunikaciju. Upoznali smo se kad smo zajedno glumili u filmu, pa sam mislila da će nam to i sada pomoći, ali to vrijeme nam je bilo jako teško. Ta težina koja se stvorila među nama, nastavila se i dalje, ali to nema veze s filmom’, ispričala je Angelina u intervjuu koji je prenio People.

Priznala je i kako je taj korak unio samo još veće nemire u njihov odnos , što je naposlijetku završilo razvodom. ‘Film nije uspio riješiti naše probleme, ali smo ipak nešto bolje komunicirali i rekli smo jedno dugom što smo imali za reći’, otkrila je Angelina i zaključila da je danas sretna što je film na kraju ipak i snimljen.

Autor: T.O.

Fotografije: Getty, arhiva Story.hr

PRESTRAŠEN I NESRETAN Angelina Brada ponovno kažnjava?

Preporučujemo