U New Yorku je održana dodjela Glamour's 2017 Women Of The Year Awards, a jednu od nagrada osvojile je i Gigi Hadid. A ona je na crveni tepih došla u velikom društvu. S njom su bile slavna sestra Bella Hadid, koja je već nosila tituli Glamourova modela godine te njihova mama Yolanda.

Gigi je svoju tanku figuru naglasila u dugačkoj zlatnoj haljini s potpisom Zuhaira Murada iz couture kolekcije jesen/zima 2016, koju je nosila uz vrtoglavo visoke potpetice Christiana Louboutina i zlatni nakit. No njezin stajling, koji je za nju izabrala stilistica Elizabeth Sulcer, zadavao joj je probleme. Dok je izlazila iz svog satana na Manhattanu, imala je pravu sreću što je pored nje bila sestra Bella. Jer, da je bilo drugačije, vjerojatno bi nakon što je štiklama nagazila dio haljine, pred okupljenim paparazzima završila na podu. Srećom, to se nije dogodilo pa je Gigi zasjala na tom, za nju jako važnom eventu.
Ništa manje atraktivna nije bila ni Bella, u bijelim plazzao hlačama i metalik srebrnom korzetu i bijelom sakou. Nosila je i visoki tzv. konjski rep i srebrni nakit, naušnice i ogrlicu koje je uskladila s cipelama ukrašenim dijamantima.
A s njima je bila i njihova zgodna, 53-godišnja mama Yolanda, koja je baš poput kćeri izgledala odlično u dugačkoj crnoj haljini s velikim prorezom na dekolteu.  A na dodjelu u je dopratio sin Anwar Hadid.
Yolanda Hadid i sin Anwar Hadid   Autor: J. S. Fotografije: Profimedia