Iako bismo na prvu zaključili kako je baršun zapravo zimski materijal, njega su fashionistice nosile i ljeti. Većinom su to bile torbice od baršuna, koji će se nositi i tijekom nadolazeće jeseni. Palazzo hlače ili pak one s 'paper bag' siluetom, uske s visokim strukom... haljine, ogrtači, sakoi, cipele, čizme... u svemu tome napravljenom od baršuna bit ćete apsolutno in.

Ljubav je ova torbica. @nohaadesign

Objavu dijeli Josipa Dragun (@josipadragun)

Natikače su kao obuća kao stvorene za jesen. No jesenske varijante umjesto od satena dolaze od glatke ili brušene kože ili pak s krznom kao popularni model kuće Gucci.

Zagreb saturdays ✨ wearing something cool

Objavu dijeli Isabella Rakonic (@isabellaeclaires)

Ako ste prije ljeta nabavili malu pletenu torbu, odnosno ceker ili pleteni ruksak, znajte da taj modni dodatak nije rezerviran samo za kombiniranje uz ljetne haljine. Izgledat će sjajno i uz traperice i bijelu košulju ili zanimljiv pulover, stoga će se nositi tijekom jesenskih dana.

🎒

Objavu dijeli Josipa Dragun (@josipadragun)

Eyes on fleek half asleep

Objavu dijeli Hana Spahic (@noorofmyeyes)

Ružičasta će u jesenskim kombinacijama biti zagasitija, ali ništa manje popularna od svoje svijetle ljetne varijante. Nosit ćemo ju u svim kombinacijama i na svim odjevnim predmetima.
Autor: J. S. Fotografije: Instagram