Kim Kardashian pozirala je za naslovnicu za Interview Magazinea u društvu svoje kćerkice North West. I to ne bi bilo ništa novo niti posebno, da ona nije odjevena kao Jackie Kennedy Onassis te da ispod njihove fotografije ne stoji apel 'America's New First Lady'.

Objavu dijeli Interview Magazine (@interviewmag)

Na naslovoj fotografiji Kim nosi bijelu haljinu high street brenda H&M, iz Studio kolekcije te bijele rukavice koje sežu do lakta, a na glavi ima periku s frizurom kakvu je nosila Jackie. To je odmah izazvalo buru na društvenim mrežama te brojna pitanja - zašto je Kim odjevena poput Jackie O., zašto taj naslov i znači li on da se Kanye nimalo nije šalio kad je rekao da će se kandidirati za predsjednika SAD-a... Ona je sama na društvenim mrežama napisala kako je zahvalna što je dobila priliku na ovaj način dati homage Jackie Kennedy Onassis. Otkrila je i da je osim nje na pitanja odgovarala i njezina North, a postavljali su joj ga između ostalih i Kaia Gerber i Millie Bobbi Brown.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Autori ovog editorijala su Janet Mock i Steven Klein i unatoč kontroverzi koju izaziva, vjerojatno će se ovo izdanje Interviewa vrlo brzo rasprodati...
Autor: J. S. Fotografije: Profimedia