KOPIRAJTE JE ZA GRAD Gigi tajice i tenisice nosi kao milijun dolara

Američka ljepotica, trenutačna vladarica modnih pista Gigi Hadid, još je jednom na odličan način pokazala kako treba izgledati sportska elegancija

Ležernije modne kombinacije ne moraju biti rezervirane samo za odlazak u teretanu i natrag ravno kući, ili za vikende u prirodi, već ih bez problema možete furati za švrljanje gradom. Upravo je američka manekenka Gigi Hadid odličan primjer kako uživati u udobnoj odjeći i obući i pritom izgledati savršeno elegantno. A Gigi se bezuvjetno vjeruje kad je moda u pitanju jer žari i pali ne samo Amerikom, već je postala nezamjenjivo ime Pariza, Londona, Milana i svih metropla u kojima vlada sklonost ka urbanoj modi 21. stoljeća.

NIKAD NEĆE NAUČITI Pjevač šokirao novom odlukom

Ususret proljeću ljepotica svjetskog glasa je priznala da se zaljubila u retro model tenisica koji dolazi s potpisom Reebok – riječ je o novom licu legendarne tenisice iz 1985. odnosno ultra modernoj retro silueti Reebok Classic Club C’85 Diamond koji oduševljava nove generacije.

Upravo s Gigi Hadid, kao i s čuvenim reperom Kendrickom Lamarom, kao zaštitnim licima, Reebok je snimio i kampanju za svoje nove modele.

Nakon što je isprobala ove modele tenisica, koji dolaze iz kolekcije sportskog superbrenda Reebok Classic, Gigi ih je nabavila u nekoliko boja i više se ne odvaja od njih.

 

 

 

 

 

 Foto: Promo

Genijalna prva suradnja dviju zvijezda modelinga

Preporučujemo