Premda je zakoračila u osmo desetljeće života, slavna glumica Susan Sarandon već godina ruši stereotipe kad je riječ o smjelim odjevnim kombinacijama. Svoje raskošne obline i ovoga je puta vješto istaknula i oduševila sve na crvenom tepihu 74. Filmskog festivala u Veneciji.

U društvu sinova, 25-godišnjeg Milesa i 29-godišnjeg Jacka Henryja Robbinsa, legendarna Susan potrudila se da svi govore samo o njoj zahvaljujući laskavoj haljini brenda Huggo Boss (šivanoj samo za nju) i besprijekornom make upu.
Iako se nekoliko puta našla na meti modnih kritičara, glumica ne odustaje od seksepilnih svečanih izdanja kojima naglašava mladolik izgled i zavidnu liniju s, najčešće, fokusom na dekolteu. Novo izdanje upotpunila je parom crnih cipela u špic s minijaturnom petom, dok se od modnih dodataka tradicionalno odlučila za sunčane naočale i upečatljiv nakit, odnosno, veliku narukvicu koja je prikrivala dugi rukav haljine. Uz upečatljivi smokey-eyes kombinirala je nježni ruž u boji usana. I na humanitarnom partiju tijekom večeri glumica je oduševila - u nešto ležernijem izdanju, ali s upečatljivim ljubičastim ružem na usnama.
'I ja sam šokirana činjenicom da mi je 70 godina! Stalno mislim da sam mlađa, valjda zato što se tako i osjećam. Čudan je to osjećaj, a u čemu je tajna moje mladolikosti? Pa, iskreno, mislim da je najvažnije ne odustajati. Ne odustati od svojih snova, biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Bitno je i piti vodu, biti u ravnoteži, ne ići u krajnosti… Treba izbjegavati i alkohol, iako ja volim uz večeru popiti čašu vina. Ali važni su i geni, a u mom slučaju zahvaljujem mami', svojedobno je Susan Sarandon izjavila u intervjuu za britansko izdanje magazina Vogue. N. P. Fotografije Guliver/Shutterstock