Omiljeni bračni par Hollywooda, koji zasada nije podlegao popularnom valu bračnih kriza i još uvijek uspješno drži  ljubav i predanost visoko na ljestvici prioriteta, glumac George Clooney i njegova supruga, priznata odvjetnica na polju zaštite ljudskih prava, Amal Clooney proteklog vikenda doputovali su na najpoznatiji otok zabave, španjolsku Ibizu. Baš kako i priliči, par se odmah zaputuio u noćni izlasak, a u njemu im se, pak, pridružio još jedan bračni par. Riječ je o njihovim bliskim prijateljima, bivšem supermodelu Cindy Crawford  i njezinu suprugu Randeu Gerberu, koji je nedavno proslavio sedamnaestu godišnjicu zajedništva.

Javno pokazivanje, ali i mnoštvo znatiželjnika četvero poznatih nije mogao izbjeći obzirom da su dvostruki spoj pretvorili u promociju alkoholnog pića. Tek završetkom protokolarnih dužnosti, slavni parovi uživali su u privatnosti. Najviše pažnje dobila je lijepa Amal, miljenica modnih kritičara. Njezin styling uvijek primi pozitivne ocjene, a ovoga puta doslovce je sjajila u maloj zlatnoj haljinici.

Kraljica stila Amal Clooney zasjenila Cindy Crawford
Story 

Odmor i ljetni izlaz parovi su rado iskoristili za druženje, a George iz ruke nije ispuštao obožavanu Amal. Zaljubljenost i sreća prštali su poput prvoga dana kada su objavili ljubavnu vezu. Svi četvero pristigli su privatnim zrakoplovom u vlasništvu kompanije promoviranog alkoholnog pića, a na Ibizi su boravili čitav vikend, saznaje People

  Autor: M.B. Foto: Profimedia