Katie Holmes odlučila je promijeniti izgled, a to je učinila drastičnim skraćivanjem kose. Iako se prije desetljeća prvi puta odvažila na ovakav modni pothvat, holivudska glumica godinama je ipak bila vjerna dugoj, smeđoj kosi koju bi uglavnom nosila prirodno puštenu ili ispletenu u ženstvenu pletenicu. Osim frizure, 38-godišnjakinja već godinama održava svijetlo smeđu boju kose koju je i na ošišanoj kosi odlučila zadržati.

Katie se novom frizurom nije pohvalila niti na jednoj društvenoj mreži, a njezin novi izgled zabilježio je paparazzi. Glumica je prolazila sigurnosnu provjeru na aerodromu LAX u Los Angelesu, a na glavi je imala crni šešir nalik onome Audrey Hepburn čime je očito slala poruku kako ne želi plijeniti pozornost prolaznika. Ipak, u jednom je trenu morala skinuti svoj modni dodatak radi sigurnosne provjere pa je iznenadila sve prisutne svojim novim izgledom.
Katie je uz upečatljivi šešir kombinirala ležernu crno-bijelu majicu na prugice, a svemu je dodala prošarane smeđe-crne naočale. Bivša supruga Toma Cruisea u posljednje je vrijeme u centru pozornosti jer je napokon potvrdila svoju vezu s glumcem Jamiejem Foxxom. Par je to nedavno dokazao romantičnom šetnjom jednom od plaža Malibua. Držali su se za ruke i uživali u činjenici da više ne moraju skrivati ljubav, a nekoliko dana poslije viđeni su i u šetnji New Yorkom.
Autor: A.S. Foto: Profimedia