Lei Lou by Alex Dojčinović, popularna hrvatska modna marka dizajnerice Aleksandre Dojčinović, svoju klijentelu proširila je van granica Hrvatske. Tako je Emmyjevim tepihom glumica Keltie Knight prošetala upravo u njezinoj haljini, a kanadska voditeljica Mary Elizabeth Winstead odlučila je odjenuti Lei Lou toaletu na Vanity Fair partyju koji je organiziran u sklopu dodjele nagrada.  

Lorelei model brenda Lei Lou by Alex bio je onaj za koji se odlučila 35-godišnja glumica Keltie Knight, a riječ je o kratkoj, bijeloj haljini paperjaste teksture i kratkih rukava upotpunjena ušitkom ptice. Za ostatak glumičine modne kombinacije bila je zadužena američka stilistica i osnivačica Brooklyn PR-a, Liza Vassell. Kako bi haljina došla do izražaja, Keltie je kosu podignula u elegantnu punđu, a kompletan izgled upotpunjen je velikim naušnicama od kristalića.
Kreacije Aleksandre Dojčinović zablistale na dodjeli Emmyja
Story 
Za razliku od mlade glumice, poznata kanadska voditeljica i bivša plesačica, Mary Elizabeth Winstead,  odlučila se za dugačku haljinu iz Aleksandrine kolekcije. Akromatske boje kao vječni klasik obogaćene su zanimljivim uzorkom na prozirnom materijalu s dodatkom ušitka cvijeta također u crnoj boji. Haljina dizajnirana s puno detalja, šavova i uzoraka koja ne zahtijeva posebne modne dodatke u ovoj je varijanti kombinirana s crnom clutch torbicom i jednostavnim crnim sandalama na potpeticu. Simpatična 32-godišnja voditeljica ovom je kombinacijom mamila poglede na zabavi Vanity Faira koja je bila dijelom programa Emmyjeve dodjele. Autor: A.S. Foto: Instagram, Getty