Prekrasna Makaranka, najuspješniji hrvatski top-model ovog trenutka Kristina Šalinović osmjehuje vam se s naslovnice novog Ellea i u ekskluzivnom intervjuu otkriva svoje planove o osvajanju New Yorka, zadnje modne metropole u kojoj još nije radila! Ovog mjeseca navršava se deset godina otkako Elle, ultimativni svjetski magazin za stil, izlazi i u Hrvatskoj! Rođendanski broj, pod mottom 'Made in Croatia' podsjeća nas na sve što volimo i na što se ponosimo u Hrvatskoj: domaći modni dizajn i fotografiju, veliko istraživanje o hrvatskim ritualima ljepote, ali i tekstove vodećih hrvatskih umjetnika i intelektualaca koji gledaju naprijed, u iduće desetljeće!

Kristina Šalinović Uz coverstar Kristinu Šalinović, u Elle-sazviježđu ovog mjeseca blistaju Javier Bardem, Leona Paraminski, Judita Franković, Ivana Roščić, Mislav Čavajda, Vedran Živolić, Mario Testino i mnogi drugi! Uz proslavu desetog rođendana provjerite tko je nominiran za Elle Style Awards, Elleove nagrade za najbolje na domaćoj modnoj sceni, koja se ove godine prvi puta dodjeljuje u Hrvatskoj, a pripada među vodeće stilske spektakle u mnogima od 60-ak zemalja u kojima Elle izlazi!
Posjetite 2. Elle Film Festival i uživajte u najnovijim modnim dokumentarcima koji se do sada nikad nisu prikazali u Hrvatskoj! Ne manje važno - iskoristite popust od 30 posto za šoping u biranim dizajnerskim trgovinama i osvojite više od 100 poklona koje vam je Elle pripremio povodom svojeg ročkasa! I na kraju, kao i svakog mjeseca uživajte u trendovima, blogovima, talentima, receptima, modnim reportažama, parfemima, ključnim komadima, novim kolekcijama, premijerama, otvorenjima, promocijama, receptima.... na više od 200 stranica novog Ellea. Elle. Ljepota je unutra! Fotografije: ELLE