Svi koji imalo prate živote stranih zvijezda, znaju da pjevačica Beyonce i starleta Kim Kardashian već dugo nisu u dobrim odnosima, a posvađali su se i njihovi supruzi iako su dugo bili dobri prijatelji. Kako bi pokušali izgladiti situaciju Beyonce i Jay-Z su iskeširali 15.000 dolara za dijamantima optočenu narukvicu koju će pokloniti novorođenoj kćeri Kim i Kanyea. Narukvicu su dali izraditi posebno za njihovu djevojčicu, a ovim činom žele pokazati da su zakopali ratnu sjekiru te da će prošlost ostaviti tako gdje joj je i mjesto - u prošlosti.

Podsjetimo, netrpeljivost između dvije ljepotice traje već godinama. Kim i Beyonce se već dugo ne slažu, a njihova djeca se niti jednom nisu igrala zajedno. Beyonce nikada nije voljela Kim, uglavnom ju je trpjela zbog toga što se njihovi supruzi druže. Sve je kulminiralo kad Beyonce i Jay Z nisu došli na vjenčanje repera i starlete 2014. godine. Iako su Jay-Z i Kanye West nekada su bili veliki prijatelji, njihov se konflikt koji traje duže vrijeme, sredinom prošle godine pretvorio u javnu svađu i optužbe.
Reperi su nekada zajedno stvarali hitove i intenzivno se družili, ali ljubav je pukla kada je problematični Kanye počeo javno prozivati Jaya. Jay-Z je u razgovoru za strane medije rekao kako je bio spreman oprostiti grube riječi i optužbe od strane Westa, ali uplitanje supruge Beyonce i djece u njihovu svađu nikako nije mogao tolerirati. Hoće li uspjeti ponovno postati prijatelji nakon ovog velikodušnog čina, samo će vrijeme pokazati. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia, Getty