Lady Gaga i Christian Carino ne skidaju osmijehe s lica kada su jedno pokraj drugoga, a sada znamo što ih to posebno veseli. Šuška se kako je njezin odabranik ljetos zaprosio glazbenicu u tajnosti, a prije prosidbe zatražio je blagoslov njezina oca. Izvor blizak paru za Us Weekly kaže kako još nemaju nikakve planove za vjenčanje jer Lady Gaga i dalje mora mirovati zbog zdravstvenih problema koji su joj ranije stali na životni put. Iako sve upućuje na to da će uskoro stati pred oltar, par još nije potvrdio ovu vijest.

Lady Gaga i Christian su prvu put viđeni zajedno još u siječnju, a kasnije su se skupa pojavili na rođendanu Eltona Johna, kao i na dan njezinog 31. rođendana. Holivudski agent bio je podrška pjevačici prilikom njezina nastupa na Super Bowlu u veljači. Iako ih se viđalo zajedno, par je svoju vezu držao podalje od očiju javnosti. Prije dva mjeseca, kada je Lady Gaga nastupala na koncertu, nastup je posvetila svom odabraniku izjavivši na mikrofon: 'Najbolja stvar kod ljubavi je što imaš nekoga da te uhvati kada padaš'. Osim ove snažne geste, 31-godišnjakinja je nedavno na Instagramu objavila prvu zajedničku fotografiju ispod koje je Christiana navela kao 'nekog vrlo posebnog' što dodatno upućuje kako su glasine o zarukama točne.

Ovo nije pri put da se slavna pjevačica zaručila. Prije dvije godine svoju ruku obećala je Tayloru Kennyju s kojim je bila u vezi pet godina, a par se razišao 2016. godine jer je Gagin bivši zaručnik navodno imao aferu s glumicom Lauren Cohan. Autor: A.S. Foto: Instagram, Getty