PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić, koju pamtimo i kao bivšu pjevačicu ET-ja, ali i kao pobjednicu drugog Celebrity MasterChefa, samo za Story. hr progovorila je o svojim prehrambenim navikama nakon blagdana te otkrila na koji način održava vitku liniju. 'Razdoblje nakon blagdana idealno je vrijeme za detoks, ali nikako ne podržavam radikalne poteze. Detoksikacija organizma mora se odvijati postepeno jer su nagle promjene prevelik šok za organizam', rekla je Lana i podijelila s nama recept za detoksikacijski smoothie koji joj pomaže da svoju liniju dovede u red. 'Uvijek kombiniram zeleno povrće s nekom voćkom. Najdraže mi je pomiješati list kelja, pola banane, svježi krastavac, tikvicu, pa čak i svježi, bijeli šampinjon, zasladiti žlicom meda i sve izmiksati. Ovaj smoothie se pije deset dana, a zamijenjuje jedan obrok', otkrila nam je Lana te je dodala kako bi bilo najbolje izbjegavati kasnonoćne obroke, a idealno bi bilo izbaciti večeru.

Budući da je kuhanje njezina strast, ona i njezina obitelj zdravo se hrane, pa su i tijekom blagdana pazili na unos masnoća i teške hrane. Na pitanje je li dobila koji kilogram, Lana nam je sa smiješkom rekla kako kod kuće nema vagu te da sve tjelesne promjene mjeri prema hlačama koje najčešće nosi.
Njezine su kćeri Kiara, Marla i Mika navikle jesti istu hranu kao i Lana i njezin suprug Ante, pa im nije strana egzotična kuhinja, poput sushija. 'Marla najviše voli jesti, čak jede za dvoje, ali je i jako izdržljivo dijete. Pravi je terminator', našalila se Lana. Dodala je kako su za sada svi zdravi te da je Kiara, kao najstarije dijete najizdržljivaja, dok najmlađa Mika, koja ide u vrtić, povremeno pokupi nešto od ostale djece. 'Od prehlade se branimo raznim šumećim tabletama, a curama dajem vitamine u obliku medvjedića. Nisu pretjerano oduševljene, ali se niti ne bune jako', rekla ja Lana.
Lana je dodala i kako ne bježi od nezdrave hrane pa si zajedno sa svojim djevojčicama povremeno dopusti kakav nezdravi zalogaj. 'Čovjek se često zbog užurbanog dana mora snaći i pojesti nešto usput, ali to je sve u redu. Osim toga, nema ništa bolje od pohanog pilećeg batka', zaključila je simpatična PR stručnjakinja. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr