Poznato je da Lana Klingor Mihić voli isticati ljepotu oblina i naglašavati posebnost prirodnog ženskog tijela pa je i ove tople dane iskoristila da svoje pratitelje na Instagramu počasti fotografijama u kupaćem kostimu. Bivša pjevačica i PR stručnjakinja na njima pozira nasmijana u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, a koliko je u dobroj životnoj fazi svjedoči njezina odlična linija. Osunčanog i utegnutog tijela s naglašenim oblinama, Lana je dobila brojne pohvale zbog svog izgleda, među kojima je i kompliment: "Konačno neka prirodna i normalna ženica na Instagramu".

Unatoč tome što je rodila tri djevojčice, Kiaru, Marlu i Miku, Lana ima odličnu liniju za koju se, kako često naglašava, mora malo pomučiti jer joj se puno teže nakon trećeg poroda vratiti u početnu formu. Osim što treninzima učvršćuje figuru, lijepa Zagrepčanka redovito kuha i priprema zdrave obroke sebi i svojim ukućanima.

Za njezin blistavi izgled, osim urednog života, zalužna je i ljubav. Poznata PR stručnjakinja u braku je s Antom Mihićem, koji zajedno s njom radi u PR agenciji. Supružnici su se upoznali prije pet godina na utakmici omiljenog hokejaškog kluba. Ubrzo se između njih rodila ljubav koju su okrunili brakom, a koliko su Lana i Ante zaljubljeni govori činjenica da ih se nerijetko može vidjeti u zajedničkim šetnjama i druženjima po središtu Zagreba, gdje stalno izmjenjuju nježnosti.

Autor: B.P. Foto: Instagram