Lana Klingor Mihić: Prva noć u našem novom domu!

PR stučnjaci, supružnici Lana Klingor Mihić i Ante Mihić, dugo su gradili obiteljsku kuću, no napokon mogu odahnuti, bar malo: noćas su proveli prvu noć u novom domu! I to sami, bez svojih triju djevojčica

‘Ovo je velika i sretna prijelomnica za nas, napokon smo u svojoj kući na kojoj smo dugo i puno radili. Posljednjih mjeseci živimo na relaciji kuća-stan. No, najvažnije stvari su tu, ostalo ćemo preseliti ovih dana. Da ću uskoro reći da je sada sve gotovo, neću,  svjesna sam da se na kući uvijek ima još pa nešto za raditi’, rekla nam je Lana Klingor Mihić, koju pamtimo i kao bivšu pjevačicu ET-ja, ali i kao pobjednicu drugog CelebrityMasterChefa.

Lana Klingor Mihić: 'Doma nemam vagu, mjerim se po hlačama'

Dodala je i da su u kući za sada prespavali samo ona i suprug Ante, a da je bilo romantike, govori i fotografija na kojoj se vidi njihov novi stol na kojem stoje dvije čaše i birano vino, sve uz titraj svijeće.

Sobe djevojčica, kaže, još nisu do kraja opremljene. ‘Sada im sobe služe samo kao igraonice’, rekla je Lana i dodala da su sve tri kćerkice, Kiara, Marla i Mika nestrpljive i čekaju dan kad će svi početi živjeti u kući.

Najavila je Lana, dakako, i veliku feštu za useljenje. ‘Toliko toga još prije moramo napraviti, preseliti, namjestiti… da još nismo dogovorili konkretan datum za slavlje povodom useljenja, ali bit će to ipak jako brzo’, otkrila je s ushitom.

Foto: Instagram
Autor: G. A.

Pamela Ramljak iznenađena ponašanjem Lane Klingor Mihić

Preporučujemo