LANA KLINGOR SE POHVALILA: U obitelj stigao novi član

Veći broj kvadrata u novom domu, ali i ljubav prema životinjama, supružnicima Lani Klingor Mihić i Anti Mihiću bili su je povod da kući dovedu novog četveronožnog ljubimca, što je zasigurno najviše razveselilo njihove tri kćeri

Preseljenjem u veći životni prostor, obiteljsku kuću nadomak Zagreba, PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić odlučila je nabaviti i novog kućnog ljubimca. Za to nije zaslužan samo veći broj kvadrata, nego prije svega Lanina ljubav prema životinjama, naročito psima.

Lana Mihić i Pamela Ramljak: Večernji izlazak u trenirci i tenisicama

U njihov prostrani i prekrasno uređeni dom, kojem ne nedostaje dječje vike i smijeha stigla je prekrasna kujica u nas još egzotične pasmine shiba inu (šiba inu), kojoj je obitelj Klingor-Mihić dala ime Kimchi. Nakon objave fotografije na Instagram profilu, Lanini prijatelji su podijelili oduševljenje s njom, ali i postavljali pitanja kako joj to sve uspijeva. Jer, uz preseljenje u novi dom, brige oko obitelji i tri kćerkice – Marli, Kiari i Miki te vođenje PR agencije, Lana je našla vremena posaditi vrt a sada i nabaviti psa.

“I psa imate? Dakle, ti si neponovljiva! Ja jedva na kraj sa jednim djetetom… Pod hitno ti i Mihić trebate održati neki tečaj o uspjehu“, komentirala je duhovito novinarka i urednica na RTL-u, Ana Miščević Lanin status.

No, tako se ispunio davni Lanin san o obitelji s troje djece, kućici u cvijeću te psom koji trčkara veselo oko njih.

Autor: I.Ć.

Foto: Storyjev arhiv, Instagram

Lana Klingor Mihić i Ante Mihić: Na spa vikendu na Bledu popustile kočnice

Preporučujemo