Lana Pavić i Marko Kožul dobili su sinčića! HRT-ova voditeljica i suprug svom su miljeniku nadjenuli ime Marko Aurelije, a novorođenče je svoj dolazak na svijet 'požurilo'. Iako je za vrijeme trudnoće morala mirovati, na kraju je sve prošlo uspješno. Lana je sina jučer na svijet donijela carskim rezom u Poliklinici Podobnik u Zagrebu, a par je presretan zbog pristigle prinove.

'Dragi svijete, postao si bogatiji za jednog preslatkog radoznalca koji je i prije no što smo se nadali, uz malo neizbježne drame, svojim rođenjem obradovao mamu, tatu, seke, bake, didu, uju, rođake, kumove i prijatelje... Simbolično, jučer na dan tuge i stradanja, rodio se novi život, nova sreća... Maleni moj, budi jak, hrabar i borben da što prije nadoknadiš vrijeme koje si još trebao provesti u mami. Dobrodošao Marko Aurelije!' objavila je Lana.
Bivša manekenka i poduzetnik imaju dvije kćeri - Lanu Bornu i Iris Luciju. Lana i Marko vjenčali su se 2015. nakon dvije godine veze, a u travnju prošle godine postali su roditelji malene djevojčice Iris Lucije. Lana iz prethodnog braka s Branimirom Brkljačem ima 11-godišnju Laru Bornu. Veseloj družini sada se pridružio još jedan muški član, a vjerujemo kako sekice jedva čekaju dane kad će se moći igrati sa svojim mlađim bratom. Autor: A.S. Foto: Marko Prpić/PIXELL, Goran Jakus/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL