Zdrav način života ispunjen treninzima oduvijek je bio dio svakodnevice 48-godišnje pjevačice i glumice Jennifer Lopez, koja je odmah nakon proslave Nove godine počela s režimom novih tjelovježbi. Utegnuta u sportske tajice, majka blizanaca Emme i Maxa u društvu šest godina mlađeg zaručnika, igrača bejzbola Alexa Rodri-gueza, dan je provela u otvorenoj teretani u centru Los Angelesa.
Pjevačica je baš poput prave sportašice odradila jednosatni trening koji je uključivao rad na snazi i izdržljivosti. Unatoč tome što J. Lo dane provodi u plesnom studiju, čemu može zahvaliti svoju bespri-jekornu liniju, uz partnera s kojim se zbližila početkom prošle godine, zvijezda filmova ‘Dogodilo se na Manhattanu’ i ‘Selena’ ne posustaje ni na ovakvoj vrsti treninga.
- Oduvijek sam u sportu. Kondicija mi je potrebna kako bih izdržala energične nastupe, a tako se i zdravije osjećam. Treninzi su mi lijek za tijelo i dušu. Kad ne treniram, mrzovoljna sam, što nije dobro - tvrdi jedna od najbogatijih žena na svijetu.
LATINO DIVA OTKRILA TAJNU Možda pomogne i vama
Story 
LATINO DIVA OTKRILA TAJNU Možda pomogne i vama
Story 
LATINO DIVA OTKRILA TAJNU Možda pomogne i vama
Story 
Autor: Klara Modrić Foto: Profimedia