Bilo da je riječ o odlasku u kino ili samo šetnji gradom – naše slavne dame znaju koja je kombinacija sigurna. Severina se tako na nedavno održanoj premijeri filma 'Spoznaj samog sebe' autora Brune Kovačevića odlučila za crno bijelu kombinaciju trendi suknje, a seksepil je naglasila crvenim sandalama.

Bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović za predstavljanje nove Jana bočice također je odabrala suknju na prugice koja je podigla i najjednostavniju kombinaciju.
Lejla Filipović samo naizgled je spojila nespojivo. Nime, iako bi se malo koja dama odlučila kombinirati pruge s točkicama i cvjetnim uzorkom - njoj je to savršeno pošlo za rukom.
Lejla Filipović Prugice su već desetljećima modni hit, posebno za toplijeg vremena kada podižu svaku kombinaciju. Zna to i voditeljica Antonija Blaće koja je u prugastoj haljini prošetala zagrebačkom špicom.
Glumici Nives Ivanković savršeno pristaje ležerno izdanje u kojem je nedavno stigla u zagrebački CineStar. Jednostavna maksi suknja u kombinaciji s majicom na pruge pun su pogodak za ovu šarmantnu Splićanku koja će uskoro prošetati crvenim tepihom u Cannesu, a sve zahvaljujući premijeri Matanićevog filma 'Zvizdan' u kojem glumi.
Premijeru istog filma nije propustio ni bračni par Kristina i Giuliano Đanić. Ljepša polovica splitskog pjevača također nije odoljela ovom popularnom motivu.
Foto: Story arhiva, Promo