Društveni profili popularne Lepe Brene nedavno su okupirali hakeri koji su ukrali podatke i pokušali preuzeti upravljanje profilima na Instagramu i Twitteru. Protiv počinitelja ovog kaznenog djela podnijeti kaznenu prijavu. 'Krađa osobnih podataka je kazneno djelo. Naviknula sam na šok situacije. Pozvala sam nadležne organe u Beogradu i svoju ekipu iz 'Granda' da to riješe', rekla je Lepa Brena za Kurir.rs.

Podsjetimo, prije nekoliko dana na Breninom su Instagramu osvanule fotografije putnih torbi, a od njezinog imena nije bilo ni traga ni glasa. Ista situacija zatečena je i na njezinom Twitter profilu pa je sve upućivalo na hakerski napad. Pjevačica je odmah reagirala i kroz nekoliko dana sve je vraćeno kako je i bilo. Unatoč svemu što ju je snašlo, Brena je aktivno nastavila s nastupima i pojavljivanjem u medijima. Također je u Ljubljani održala uspješan koncert gdje je kao specijalni gost došao i njezin sin Stefan Živojinović. Iako je uspjela vješto prikriti nelagodu i stres koji prolazi ovih dana, njezin sin je potvrdio kako ju je sve to jako uzdrmalo.
'Iznervirala se zbog svega, naravno. Ipak je ona javna osoba, ti profili joj služe između ostalog i za posao. Ona profile koristi za najavu koncerata, da se obrati obožavateljima, tom gestom je njoj neko udario na posao kojim se bavi. Profili na društvenim mrežama služe i za promociju pjesama i spotova, ne samo za privatne stvari. Kada vam netko to oduzme, kada vam onemogući da reklamirate ono što radite, radi vam veliku štetu. Potrudili smo se dobro joj zaštititi profile da se ova neugodnost ne bi dogodila opet. Brena ima svoj tim iz 'Granda' koji se bavi njenim društvenim mrežama, PR-om i IT-om, oni su joj profile vratili i dobro ih osigurali od eventualnih novih hakerskih napada. Brena je profesionalac u svom poslu, sve je brzo riješila, profile je vratila, i to je najbitnije', kaže Stefan. Autor: A.S. Foto: Instagram