Godina se bliži kraju, a mnogi od nas su već počeli praviti planove za narednu godinu. Odgovore o tome što nas čeka 2024. pokušali su dati i astrolozi koji su otkrili tko će te godine imati najviše sreće u financijama.

Prema njihovim predviđanjima tri znaka će plivati u novcu sljedeće godine, a u nastavku pročitajte o kome se radi.

Ovan

Ovnovi se brzoprilagođavaju svakoj situaciji i lako pronalaze poslovne prilike. Često se nalaze u situaciji da im novac dolazi preko drugih ljudi ili suradnji u inozmstvu.

Ovan
Shutterstock 

U sljedećoj godini otvaraju im se dobre mogućnosti za zaradu, a najplodnije će im razdoblje biti od siječnja do ožujka 2024. godine.

Rak

Rakovi su vrlo intuitivni pa je i njihov odnos prema novcu specifičan. Njihova će energija privući druge ljude koji će im donijeti poslovne prilike i mogućnosti da sklope važan posao ili čak pokrenu nešto svoje.

Rak
Shutterstock 

Najbolje će im na financijskom planu ići krajem ove godine i početkom slijedeće.

Škorpion

Polje novca je za Škorpione aktivirano kroz planet Jupiter, a to je najsretniji planet koji bi im svakako mogao donijeti poslove iz inozemstva.

Škorpioni su intuitivni i strastveni u poslu. U sve unose svoju energiju, a upravo zbog njihovog zalaganja i posvećenosti naredne godine će uživati u financijskom priljevu.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Najbolje razdoblje će im biti od studenog 2023. do ožujka 2024.,a posebno bitan će im biti siječanj kad će im se otvoriti prilika za odličnu poslovnu suradnju s osobom u znaku Vodenjaka.