Ovan

Posao: Ovog četvrtka na profesionalnom putu Ovnova nema prepreka. Također biste mogli pomoći drugima sa zajedničkim ciljevima.
Ljubav: Jako je dobar dan za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavnih avantura, samo pazite da ne zabrljate.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Razdoblje povećanog profesionalnog angažmana nastavlja se za većinu Bikova. Ne bi bilo mudro uhvatiti se u koštac s novim odgovornostima bez dovršavanja prethodnih, stoga nastavite korak po korak.
Ljubav: Bit ćete u vrlo optimističnoj, veseloj fazi, pa se očekuje da ćete pozitivno djelovati kako na voljenu osobu, tako i na cjelokupnu okolinu.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca uvjerena je u svoje sposobnosti i uz veliku energetsku potporu trebali bi sve započete obveze realizirati vlastitim tempom i bez većih izazova.
Ljubav: Ovog dana bit će prisutni signali za nove ljubavne avanture, važno ih je na vrijeme uočiti i registrirati.
Zdravlje: Odlično.

žena
Shutterstock 

Rak

Posao: Rakove očekuje vrlo dobar radni dan, a posebno se možete istaknuti na polju komunikacije. Moguća je i neočekivana nova poslovna ponuda.
Ljubav: Možete očekivati ​​posebnu vrstu iskušenja kada potvrdite da u poslovnom okruženju postoji osoba koja prema vama dugo gaji potisnute dobre osjećaje.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja, piše Astroputnik

Lav

Posao: Nastavlja se razdoblje povećanog i uspješnog angažmana za većinu Lavova kako bi se bez većih problema nosili sa svim izazovima.
Ljubav: Vjerojatno se tijekom dana neće dogoditi ništa važno novo na ljubavnom planu, ali ne bi bilo loše da za nijansu spustite svoje kriterije i očekivanja.
Zdravlje: Budite umjereni u svemu.

Djevica

Posao: Držite se svojih planova i ambicija unatoč svim poteškoćama na koje ćete naići. Bit će puno posla oko papira, ugovora i formalnosti, pa pokušajte ne pogriješiti.
Ljubav: Što se vas tiče, nema razloga da bilo što ozbiljno preispitujete kada su ljubavne veze u pitanju. Bitno je da je druga strana na istoj valnoj duljini.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 25 travnja 2024
Shutterstock 

Vaga

Posao: Jedan od najjačih aduta tipične Vage bit će kreativnost, pa je sasvim logično očekivati ​​da ćete tu briljirati.
Ljubav: Bez obzira na to jeste li zadovoljni ili nezadovoljni postojećim stanjem na ljubavnom planu, očekuje vas dan izazova i lijepih prilika u vidu novih poznanstava ili podizanja postojećih veza na višu razinu. 
Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Škorpion

Posao: Obratite pažnju na neki partnerski posao koji vam se može ponuditi, okolnosti su povoljne da se ova vrsta aktivnosti konačno pokrene.
Ljubav: Dozu pozitivnog nemira i uzbuđenja može vam donijeti pažnja potpuno nove osobe na vašem ljubavnom horizontu.
Zdravlje: Osjetljivost malog želuca.

Strijelac

Posao: Osjećaj da možete sve, a lako preskačete poslovne prepreke, bit će dominantan ovog četvrtka. Isto se ne može reći za financije, tu budite malo oprezniji.
Ljubav: Osoba koja vam se jako sviđa već neko vrijeme trebala bi biti vrijedna truda, stoga nemojte previše oklijevati.
Zdravlje: Odlično.

Dnevni horoskop za 25 travnja 2024
Shutterstock 

Jarac

Posao: Poštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim provjerenim profesionalnim normama i možda ćete imati još uspješniji dan od realnih očekivanja.
Ljubav: Koliko god vam malo energije ostalo, pokušajte pronaći rezervu koju biste trebali usmjeriti prema voljenoj osobi i uživati.
Zdravlje: Solidno.

Vodenjak

Posao: Vodenjake ovog četvrtka očekuje povećan obujam obaveza, što bi moglo izazvati dozu nervoze i nestrpljenja. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari idu svojim tokom.
Ljubav: Ovo nije dan za velike planove i veće promjene na ljubavnom planu. Vaše misli su na potpuno drugoj strani.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Riba

Posao: Danas bi vam se mogle ukazati nove neočekivane poslovne prilike i trebali biste biti spremni da ih zgrabite jer se ne nalazite često u ovakvoj poziciji.
Ljubav: Stavite sebe na prvo mjesto, opustite se i uživajte u malim stvarima koje život čine lijepim. Razveselite sebe i voljenu osobu izlaskom, šetnjom.
Zdravlje: Vrlo dobro.