Svaka žena ima bar jednu haljinu kojoj se svake godine rado vraća čim zatopli, bez obzira na aktualne modne trendove.

Ako neku haljinu dugo čuvamo u svom ormaru, vjerojatno je razlog toga kvalitetna kompozicija i pravilno održavanje, a nagađamo i da se radi o modelu nešto klasičnijeg kroja čija privlačnost ne jenjava nakon nekoliko sezona.

Haljina iz Manga
Instagram 

Dobar primjer su haljine koje svojim dizajnom podsjećaju na klasičnu pamučnu košulju, pogodne za nošenje u različitim prilikama, a opet vrlo udobne i praktične.

Bilo da odaberete model u bijeloj, plavoj ili prugastoj boji, velike su šanse da će postati dio vaše osobne kolekcije, baze vašeg ormara, te da ćete jelako kombinirati s različitim komadima i modnim dodacima. Odličan primjer je košulja-haljina iz nove Mango kolekcije koju smo nedavno zapazili na Instagramu.

Haljina iz Manga
Instagram 

Haljina je uglavnom izrađena od pamuka, što daje nešto opušteniji dojam. No, dašak elegancije daje joj ženstveni kroj s istaknutim strukom i otkrivenim ramenima, pa ju je lako zamisliti i u nešto svečanijim prilikama, u kombinaciji sa sandalama na visoku petu.

Haljina iz Manga
MANGO 

Haljina iz Manga
MANGO 

Također, model krasi diskretan, klasičan uzorak pruga u plavoj i bijeloj boji koji zbog okomitog usmjerenja vizualno izdužuje figuru. Iako smo sigurni da će haljina u narednim mjesecima postati bestseller, u Mangu je trenutno možete pronaći za 59,99 eura.