Lista najboljih i najgorih imena djece slavnih

Sviđa li vam se ime Blue Ivy, koje je Beyonce nadjenula svoj kćeri, ili pak Theodora kako je Robbie Williams nazvao svoju nasljednicu!? Odabirom najljepših i najoriginalnijih imena djece slavnih, te onih suprotnnih pozabavio se portal za roditelje i djecu Bounty.com

Koliko je važno odabrati prikladno ali i orginalno ime za dijete, dokazale su brojne poznate osobe koje su se upravo zbog toga, našle na listi najorginalnijih i najljepših imena za djecu u 2012. Portal za roditelje i djecu Bounty.com u svom istraživanju osvrnuo se i na najneorginalnija dječja imena u prošloj godini, a prvo mjesto pripalo je malenoj Fox Indiji, kćerkici glazbenika grupe Take That Marka Owena, dok je već na drugom mjestu sin glumice i pjevačice Billie Piper maleni Eugen, za čije ime mnogi navode da je starinsko i “štrebersko”.

SLUČAJNO OTKRILA I lice najljepše žene na svijetu ima mane

Sestra slavne starlete Kim Kardashian, Kourtney Kardashian uvelike se iznenadila kad je saznala da je ime  njezine mezimice, malene Penelope među najneorginalnijihm imenima u prošloj godini, dok mnogi smatraju kako se glazbenica Beyonce i njezina Blue Ivy nezasluženo našle na ovom popisu.

– Svi mi imamo mišljenje oko imena djece osoba kojima se na neki način divimo. Neke su poznate osobe poprilično orginalne po pitanju odabira imena svojoj djeci, dok ima i onih koji na neki način svojom nezainteresiranošću obilježavaju svoju djecu za cijeli život – izjavila je Lisa Penney, glasnogovornica poznatog portala za roditelje i djecu koja je dodala kako je Megan Fox bila iznimno ponosna kad je saznala da je ime njezina malenog nasljednika, sinčića Noaha, proglašeno najorginalnijim.

Jednako tako ponosna je bila i Hilary Duff, koja je prije rođenja sinčica Luce, kako je rekla, znala da je to savršeno ime za njega.

– Naša Hilarry i njezin sinčić su osvojili drugo mjesto, a  među najljepšim imenom uvršteno je ono kćerkice pjevača Robbia Williamsa, malene Theodore – rekla je Lisa, te dodala kako će im biranje imena svake godine postati tradicija, te će na taj način stvarati trendove među imenima.

Uz svako će ime, pojasnila je, objasniti i njegovo značenje.

Pripremila: Jadranka Tomić
Foto: X17/JLP

Iznenadit ćete se koja je fotografija skupila najviše lajkova u 2017.

Preporučujemo