Lista najboljih i najgorih imena djece slavnih

Kourtney Kardashian, Megan Fox, Beyonce Knowles

Sviđa li vam se ime Blue Ivy, koje je Beyonce nadjenula svoj kćeri, ili pak Theodora kako je Robbie Williams nazvao svoju nasljednicu!? Odabirom najljepših i najoriginalnijih imena djece slavnih, te onih suprotnnih pozabavio se portal za roditelje i djecu Bounty.com

Koliko je važno odabrati prikladno ali i orginalno ime za dijete, dokazale su brojne poznate osobe koje su se upravo zbog toga, našle na listi najorginalnijih i najljepših imena za djecu u 2012. Portal za roditelje i djecu Bounty.com u svom istraživanju osvrnuo se i na najneorginalnija dječja imena u prošloj godini, a prvo mjesto pripalo je malenoj Fox Indiji, kćerkici glazbenika grupe Take That Marka Owena, dok je već na drugom mjestu sin glumice i pjevačice Billie Piper maleni Eugen, za čije ime mnogi navode da je starinsko i “štrebersko”.

Sestra slavne starlete Kim Kardashian, Kourtney Kardashian uvelike se iznenadila kad je saznala da je ime  njezine mezimice, malene Penelope među najneorginalnijihm imenima u prošloj godini, dok mnogi smatraju kako se glazbenica Beyonce i njezina Blue Ivy nezasluženo našle na ovom popisu.

– Svi mi imamo mišljenje oko imena djece osoba kojima se na neki način divimo. Neke su poznate osobe poprilično orginalne po pitanju odabira imena svojoj djeci, dok ima i onih koji na neki način svojom nezainteresiranošću obilježavaju svoju djecu za cijeli život – izjavila je Lisa Penney, glasnogovornica poznatog portala za roditelje i djecu koja je dodala kako je Megan Fox bila iznimno ponosna kad je saznala da je ime njezina malenog nasljednika, sinčića Noaha, proglašeno najorginalnijim.

Jednako tako ponosna je bila i Hilary Duff, koja je prije rođenja sinčica Luce, kako je rekla, znala da je to savršeno ime za njega.

– Naša Hilarry i njezin sinčić su osvojili drugo mjesto, a  među najljepšim imenom uvršteno je ono kćerkice pjevača Robbia Williamsa, malene Theodore – rekla je Lisa, te dodala kako će im biranje imena svake godine postati tradicija, te će na taj način stvarati trendove među imenima.

Uz svako će ime, pojasnila je, objasniti i njegovo značenje.

Pripremila: Jadranka Tomić
Foto: X17/JLP

Pratite Story na VIBERU: http://chats.viber.com/story.hr

Komentari