Kako zasjati u dnevnom izlasku vrlo dobro zna srpska tenisačica Ana Ivanović.  Otkad se početkom srpnja udala za nogometaša Bastiana Schweinsteigera lijepoj sportašici osmijeh ne silazi s lica. Najbolji je to  dodatak njezinim ležernim izdanjima kojima uvijek iznova oduševljava. Nakon cijele pompe oko glamurozne svadbe u Veneciji, Ana se ponovno posvetila treninzima. Natjecanje u Riju na Olimpijskim igrama nije bilo uspješno po srpsku tenisačicu pa je ubrzo produžila u New York gdje ubrzo počinje teniski turnir US Open. Iz Velike jabuke javila se fotografijom na kojem su glavna zvijezda njezine široke ludo zelene hlače, na koje je odjenula jednostavan crni top. Svoju bujnu kosu svezala je u omiljeni joj visoki rep te pokazala kako istinskoj ljepotici nije potrebno previše detalja kako bi zasjala.

Taxi!!! 🚖🏙🗽 #WhenInNYC #ILoveNY

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Njezina omiljena ljetna rezidencija je definitivno španjolska Mallorca. Otoku, idealnom za trčanje i usredotočenost na treninge, vraća se u svakoj pauzi od obaveza. Na ljetnom suncu uživala je prije svega nekoliko dana kad je za šetnju uz more odabrala ležernu cvjetnu haljinu. Blistav ten, raspuštena kosa i široki osmijeh ponovno su bili točka na i ovog outfita.
Early evening walks by the sea. My favourite! #ByTheSea #WhenInMallorca #Summer A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on
Ista lokacija inspirirala je još jedan romantičan styling. Ovog puta skockana od glave do pete Ana je zablistala u ružičastoj haljini koju su poželjele brojne trendseterice. Trendi sandale i velike naušnice bilo su dovoljnne da uz egzotičnu pozadinu izgleda rajski. 

Exploring Deia! #OffDuty #WhenInMallorca #Travels

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Popularni boho stil prezentirala je u dugačkoj raznobojnoj halini koju su krasili mali volančići na poprsju. Ovog je puta svoju kosu obuzdala vrpcom, a u uši stavile malene zvjezdice. Jedna od najljepših sportašica svijeta opet je pogodila i dokazala koliko je ljeti manje zapravo više.

Summer Time Vibes! #ILoveSummer #Fashion #Style #BohoChic

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ipak, apsolutna zvijezda njezinih ljetnih modnih izdanja je raskošna vjenčanica u kojoj se udala za svog odabranika Bastiana Schweinsteigera. Jednostavnom haljinom za civilno sklapanje braka Ana je mnoge iznenadila, no odabirom za crkveno vjenčanje apsolutno je ostavila bez daha. Bajkovitu vjenčanicu podigla je decentnim nakitom i malim velom, a kosu je skupila u elegantan rep. Ponovno je njezina prirodna ljepota bila u prvom planu, a neizmjerna sreća, koju jednostavno nije mogla sakriti, samo je pojačala dojam.
Time To Go!!! A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on
Autor: A.S. Foto: Instagram