Novak i Jelena nikada nisu krili koliko uživaju u braku, obitelji i općenito, jedno s drugim. Ovaj lijepi par odvojio je malo vremena samo za sebe kao što je vidljivo na mnogim fotografijama koje su sa svojim obožavateljima podijelili na društvenim mrežama. Ovo je ujedno i jedna od intenzivnijih Jeleninih aktivnosti na društvenim mrežama otkako je na svijet donijela kći Taru.

Popularni tenisač također je podijelio sa svojim fanovima jedan romantičan trenutak kojim je pokazao koliko voli svoju suprugu Jelenu. 'Zahvalan sam što mogu podijeliti ovaj trenutak sa svojom ljubavi', napisao je Novak uz fotografiju na Instagramu, uz hashtag srodna duša.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Podsjetimo, ovaj 30-godišnjak i njegova bolja polovica prije mjesec dana postali su roditelji malene Tare, a Novak ne skriva kako nastoji pomagati supruzi oko brige s novorođenim djetetom. ‘Trenutno mi se događa mnogo toga, a najljepše je naravno to što smo Jelena i ja ponovno dobili dijete tako da sam najviše okupiran obitelji. Imamo izuzetnu sreću, i Stefan i Tara su fantastični. Sada kada je Tara mala, ja sam zapravo najveća podrška Jeleni, koja je najviše zauzeta tim obvezama. Drugačije je, Stefan ima skoro tri godine pa sada moramo balansirati, to znaju svi roditelji barem dvoje djece. Treniram, aktivan sam u svojim roditeljskim dužnostima, sretan sam i ispunjen u životu’, nedavno je izjavio. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i Getty