Lucija Lugomer uzburkala je maštu svojih fanovova pružajući im pogled u garderobu tijekom jednog snimanja te im se pokazala u prilično seksi izdanju. Odjevena samo u mrežaste čarape i običnu bijelu majicu, Lucija je pokazala da prati trendove jer su takve čarape već neko vrijeme jako popularne.

'Rad, rad, rad. (Hint: ee, sigurna sam da će vam se ovo svidjeti)', napisala je na svom profilu manekenka i tako najavila svoj novi angažman. Njezine fotografije jasno pokazuju da ljepota i sreća dolaze iz unutarnjeg zadovoljstva, ali i iz ljubavi.
Lucija Lugomer uzburkala maštu svojih fanova
Story 
Lijepa se Lucija ove godine sa svoga odmora vratila sa zaručničkim prstenom na ruci. Ljetos ju je naime, zaprosio njezin dečko Danijel s kojim je u vezi nešto više od dvije godine. Zasad ne želi odavati detalje oko vjenčanja jer, kako priznaje, čak ni sa zaručnikom ‘ne petlja’ previše oko tih stvari. Odredili su datum koji ipak još neće otkriti javnosti.
No na sreću svojih mnogobrojnih fanova, Lucija je naglasila da se i nakon udaje namjerava nastaviti baviti ovim poslom, jer obitelj i karijera, ne isključuju jedno drugo.

Haha! 🛁 I tako se ja prvi puta u zivotu bas danas otusirala - sa crvenim ruzem💄 Ajde, neka sam i to dozivjela. #ZivotNaRubu Bijeli sugaman je oden radi usporedbe ali i pravila maloumnih glavica! 😉 • Poslala pakete, organizirala drugi stan, donjela kofere, poslala sve mailove, platila racune, napravila rucak, bila kod veta sa psom, zamjenila odjecu, napravila 15 poziva, suocila se sa pokojim strahom usput i pocastila tatu sladoledom. Sad je moj pampering: 1. Tusiranje. 2. Plesanje po stanu. 3. Limunada s puno leda. • • • • #modeling #love #style #woman #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #yoga #face #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #selfesteem #confidence #followforfollow #body #modellife #selfesteem #sexy

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

Atraktivna 23-godišnja Lucija često uveseljeva svoje pratitelje seksi fotografijama na društvenim mrežama koje malo toga ostavljaju mašti, a nedavno je dobila i mnoge pohvale za novu liniju nakon što je izgubila nekoliko kilograma.
Autor: T.O. Fotografije: Instagram