Luki Buliću iSPLATi se držati usta zatvorenima

Jedan od naših najpopularnijih komičara, koji nas svakodnevno uveseljava svojim originalnim glazbenim i video uracima, nedavno je snimio urnebesni viral. U njemu, za razliku od dosadašnjih, gotovo ništa ne govori, nego nas zabavlja različitim izrazima lica, a u čemu je 'kvaka' otkriva tek na kraju.

U viralu se spominje i Lukina omiljena pasta za zube Splat, poznata po svojim snažno djelotvornim prirodnim sastojcima kao što su aktivni ugljen, đumbir i kalcij iz ljuske jajeta. Čini se da ga je upravo dolazak Splata na hrvatsko tržište inspirirao za ovaj video jer su i mnoge druge poznate osobe kao i beauty bloggerice u posljednje vrijeme prepravile društvene mreže svojim fotografijama na kojima koriste jedinstvenu Splat 3 u 1 pjenu za usta, crnom zubnu pastu Blackwood, Splat Gold s koloidnim zlatom ili pak Splat White plus pastu za zube koja uspješno izbjeljuje caklinu potamnjelu od prekomjerne konzumacije kave, čaja ili cigareta.

Evo što je Luka Bulić poručio Ronaldu

 

Svima je očigledno laknulo što omiljeni brend više ne moraju naručivati on-line iz inozemstva, jer im je Splat sada dostupan u svakoj dm prodavaonici, kao i u odabranim ljekarnama, biljnim drogerijama i trgovinama zdrave hrane širom Hrvatske.

 

 

Luka Bulić kćerkicama Niki i Luciji posvetio pjesmu koja je rasplakala mnoge

Preporučujemo