MADE IN HR Sada znamo zašto Iva Jerković nimalo ne stari

Mikeda Active Collagen 5000 je hrvatski odgovor na svjetsku beauty scenu i prilika da i vi svojoj koži pružite najbolje i isprobate inovativni anti-age napitak

U vodećim svjetskim metropolama tekući kolagen postao je neizostavni beauty proizvod svih žena koje znaju što je potrebno za poboljšanje kvalitete i strukture kože.

Mikeda Active Collagen 5000 je hrvatski odgovor na svjetsku beauty scenu i prilika da i vi svojoj koži pružite najbolje i isprobate inovativni anti-age napitak s vodećim francuskim kolagenom za ljepotu kože. Ovaj anti age napitak sadrži biološki aktivni Peptan kolegen Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru.

Mikeda Active Collagen 5000 povećava razinu kolagena u koži te aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena, vitamin E zaštiti stanica od oksidativnog stresa, a cink održavanju zdrave kose, kože i noktiju.vVrijeme je za revoluciju i novi smjer u brizi o zdravlju vlastite kože, a uz Mikeda Active Collagen 5000 ne postoji nemoguća misija.
Trebamo li uopće spomenuti da ga koristi jedna od najljepših Hrvatica – Iva Jerković? Sada barem znamo njezinu tajnu mladolikog i svježeg izgleda!

Fotografije Promo

Preporučujemo