Maja Vučić u društvu najdražeg na zagrebačkoj špici

Dok je njezina devetogodišnja kći Gita u školi, Maja Vučić uživa s dečkom, a naš fotograf snimio ih je u samom središtu grada tijekom zajedničke šetnje

Psihologinju i bivšu pjevačicu grupe ‘Divas’, Maju Vučić, često se može vidjeti u samom središtu grada kako ruku pod ruku, šeće sa svojim partnerom, bivšim uspješnim odbojkašem Ivanom Donaldom Marićem. Story je u listopadu 2013. godine ekskluzivno objavio priču da su Maja i naočiti sportaš u vezi iako ova 40-godišnja Zagrepčanka nerado govori o privatnom životu. Nakon razvoda od Igora Hajdarhodžića ova bivša divasica nije punila medijske stupce iznošenjem prljavog veša, tek je priznala kako je duže vrijeme sebi i Igoru davala priliku, ali jednostavno nije išlo. ‘Istrošili smo se, kao da smo pričali različitim jezicima. Jedno sam se jutro probudila i rekla sebi da vi­­še ne želim takav život’, rekla je prije šest godina.

MAJA VUČIĆ Ljudi padaju u depresiju jer su u minusu, a žele kupiti darove

Maja i Ivan Donald i tijekom šetnje špicom modno su usklađeni; Marić odlično isfurao  military look koji nezaobilazan i ove sezone, a njegova draga nosila je plavi baloner i čizme u boji konjaka.

 

 

Foto: R.G.

LJUBAV JE U ZRAKU Maja Vučić s dečkom u romantičnoj šetnji špicom

Preporučujemo