Ukoliko se volite zabavljati sa simbolikom i praktičnim savjetima koji se vežu za određene horoskopske skupine znakova, zasigurno će vam se svidjeti beauty trikovi koje možete iskoristiti u godini pred nama. Krenimo redom: ZEMLJANI ZNAKOVI - pripadnice ove skupine (Djevica, Jarac, Bik) iznimno su realne osobe koje ne vole maštati o najskupljim i najluksuznijim kremicama, puderima i hranjivim maskama. Već posve suprotno! Zemljani znakove vole provjerene beauty formule koje zaista djeluju. Kozmetika napravljena od organskih sastojaka, kao i pakiranja koja su biorazgradiva zasigurno će nagovoriti zemljane znakove na kupnju.

L'Oreal Paris 'True Match' Puder najsličniji tenu (zdrav izgled prije svega!), kao i dobra olovka za oči koja oponašaboju kose njihovi su zaštitni znakovi, kao i mrvice rumenila ili bronzera na obrazima. ZRAČNI ZNAKOVI - posve suprotni od zemljanih, zračni znakovi (Vaga, Vodenjak i Blizanci) vole eksperimentirati s novim proizvodima i izgledom koji je daleko od uobičajenog.
Dolce&GabbanaPosljednji beauty trendovi, kao i šljokice prepune sjaja vrlo se često nađu na njihovom make up 'jelovniku'. Plava olovka za oči, kao i 'smokey eye' dat će pripadnicama ovih znakova posebnu raskoš u danima pred nama. VATRENI ZNAKOVI - strastvene i energične, pripadnice vatrenih znakova (Lav, Ovan, Strijelac) prave su hedonistice po pitanju make upa i u svojem neseseru drže samo provjerene, luksuzne i dobro brendirane proizvode koje često preporučuju prijateljicama.
Maybelline New York Nezamjenjiv crveni ruž, kao i izrazito naglašeni obrazi jakim rumenilom, njihova su dobitna kombinacija. Luksuz prije svega. VODENI ZNAKOVI - nježne, osjećajne i umjetnički nastrojene, pripadnice ove kategorije (Rak, Riba i Škorpion) posebno vole isticati ljepotu dodirima magičnog kista.
ChanelRužičaste nijanse, od usana do obraza, kao i smeđa sjenila najčešći su odabir dama koje će u godini pred nama eksperimentirati s raznim manikurama, ali i isprobati zelenu olovku za oči koja im je posebno dojmljiva. Fotografije: L'oreal Paris, Chanel, Maybelline New York, Dolce&Gabbana