Kćerkica Kim Kardashian i Kanyea Westa s tek navršenih godinu dana života u svom golemom ormaru već ima pregršt skupih dizajnerskih predmeta. Ovaj put je malena North s mamom Kim javnosti pokazala unikatne zimske čizme.

Pojavila se odjevena u crnu kožnu jaknicu tatinog brenda Yeezus, sivim hlačama i posebno oslikanim čizmicama, koje  su jednostavno plijenile pozornost, dok ju je majka držala u naručju. Oslikani motivi na čizmicama  prikazuju likove iz animiranih filmova poput Mickey Mousea pa sve do kultnog simbola mira. Na desnoj čizmici u lijevom kutu ističe se poznati znak, koji predstavlja renomiranu francusku modnu kuću Chanel.
To je potaknulo nagađanja kako je Karl Lagerfeld dizajnirao čizmice samo za malenu modnu ikonu. To ne iznenađuje obzirom da je North je već nosila Balmain jaknu i haljinicu Oscara de la Rente, posebno dizajnirane za nju. Takav opus modnih odjevnih predmeta svrstao je malenu North u vrh najmlađih, a najskuplje odjevenih djevojčica. Roditelji Kim Kardashian i Kanye West poznati su po personaliziranju odjeće pa jo ovo možda još samo jedana u nizu njihovih kreacija za malenu ljubimicu. Foto: Profimedia