Malina Grahek pokazala dekolte zbog kojeg nećete moći spavati

Malina Grahek povukla se iz fokusa modnog svijeta još prije nekih sedam godina, no i danas pamtimo kako je harala domaćim modnim pistama. Da je i dalje krase manekenske mjere, povremeno imamo prilike vidjeti na njezinom Instagramu

Malina Grahek ostavila je modne piste sa svega dvadeset i jednom godinom – tada je, naime, ostala trudna sa danas šestogodišnjim sinčićem Lukom, kojeg je dobila u braku sa sada bivšim suprugom Josipom Šelendićem. Da je posvećena majčinstvu i da je ta uloga potpuno ispunjava, govori i njezin Instagram profil na kojem objavljuje fotografije sa sinom, a i za Story.hr je prije nekoliko dana ispričala: ‘Ne želim propustiti niti jedan dio njegovog odrastanja. Nas dvoje smo super tim, odlično se slažemo i lako se oko svega dogovorimo. Cijeli dan sam s Lukom, a pomažem i tati u firmi. Uskoro imam u planu pokrenuti svoj posao’.

SASVIM PRIVATNO: On je najvažniji u životu Maline Grahek

Ovih je dana sve koji je prate na društvenim mrežama iznenadila jednim ubojitim postom – svojom selfie fotografijom na kojoj pozira u majici dubokog dekoltea i sportskoj jaknici. Bujno poprsje iz prave perspektive poziva na gledanje. I gledanje.

#sisterhood #đesekupas @grahekica

A photo posted by Malina Grahek (@ina_6) on

Sasvim poseban vikend: Dvostruko slavlje u domu Maline Grahek

Preporučujemo