Malina Grahek ponovno u vjenčanici

Nekada uspješne manekenke, a danas sretne majke i žene, prekrasne Iva Šarić Leko i Malina Grahek, prisjetile su se najposebnijeg dana u svom, ali i u životu svake žene – vjenčanja. Koliko su se elegantno, svečano i profinjeno osjećale taj dan, prisjetile su se odjenivši još jedanput vjenčanice, ovoga puta za modni editorijal domaćeg branda Royal Bride

Tom prigodom, isprobale su novu kolekciju unikatnih vjenčanica, ekskluzivno predstavljenih za 2016. godinu, ručno sašivenih od najfinijih materijala, raskošnih na izgled, a laganih na dodir. Kao i do sada, cijelu kolekciju potpisuje vlasnica ovog domaćeg branda, Ivana Bilić, koja je spojila seksipil i raskoš te tako dobila očaravajuće krinoline sa preko 30 metara materijala, koje su pritom ugodne i lagane za nositi. Osim krinolina, kolekciju predstavljaju i sirena krojevi, koji naglašavaju figuru i obline, u pastelno rozim i bijelim tonovima, ukrašene bogatom čipkom, kristalima i perlama.

Sasvim poseban vikend: Dvostruko slavlje u domu Maline Grahek

Malina Grahek RoyalBride5

Iva Šarić Leko i Malina Grahek, svojim egzotičnim ljepotama, sjajno su predstavile bit kolekcije – očaravajuće, drugačije, posebno i odvažno.

Tako su se pridružile brojnim, sada već sretnim i zadovoljnim ženama, kojima je ‘Royal Bride’, zajedno s timom svojih stručnjaka, ispunio sve snove, dizajniravši im vjenčanice po njihovim vlastitim željama te ih tako, barem na jedan dan, pretvorio u prave kraljice.

Iva Šarić Leko RoyalBride3

 

Foto: Gorijan Matijašec

Sve je iznenadila: Nećete vjerovati gdje je Malina Grahek pozirala

Preporučujemo