Ana Gruica i Hrvoje Šalković ponosni su roditelji sina koji je na svijet došao u kolovozu 2015. godine. Bivša manekenka u potpunosti je posvećena odgoju i često ističe kako joj je suprug Hrvoje Šalković posebna potpora. Posljednjom je simpatičnom objavom na Instagramu nasmijala javnost i raznježila mnoge. Naime, Ana je objavila fotografiju sina kako leži na kauču s bočicom mlijeka i gleda TV. 'Mama voajerka', kako se Ana u šali nazvala, iskoristila je priliku i uživala u opuštanju sa svojim mezimcem.

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Inače, Ana ne krije kako preferira prirodan izgled i njeno je samopouzdanje najbolji pokazatelj da se dobro osjeća u svojoj koži. Tako je objavila i sliku iz kreveta nakon buđenja. U prvom su planu njezine noge koje su, prema brojnim pozitivnim komentarima, 'bez grama celulita'. Iako ulaže dosta truda u svoj izgled, smatra da su godine plesanja baleta stvorile predispozicije za solidno cjeloživotno fizičko stanje.

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Ana Gruica koristi svaku priliku kako bi upozorila na beneficije fizičkih aktivnosti, a nedavno se za časopis Lijepa i aktivna osvrnula na važnost tjelovježbe za djecu: 'Danas su naša djeca po pretilosti pri vrhu, ne samo u Europi nego i u svijetu. Važno je djeci pružiti bazu za kasniji razvoj i rekreativno bavljenje sportom'. Autor: A.G. Foto: Društvene mreže