Hladni dani već su preuzeli tron ljetu, a nas natjerali da se sve deblje i slojevitije oblačimo. Ipak, ispod debelih jakni i kaputa možemo si dati oduška i poigrati se s komadima i dodacima, a Ljupka Gojić Mikić još jednom je pokazala kako se to najbolje radi čak i svega nekoliko tjedana nakon porođaja. Lijepa dizajnerica za dnevnu modnu kombinaciju odlučila je spariti smeđu haljinu od samta iz vlastite Jolie Petite by Ljupka Gojić radionice. Dugih rukava i A-kroja, ova haljina laskavo će pristajati svakoj ženi koja je tek nedavno donijela svoju bebu na svijet, a i dalje želi izgledati moderno i elegantno. Na Ljupki je teško primijetiti da je i ona jedna od tih žena jer je uspjela dostići zavidnu liniju u kratkom vremenu pa joj ovaj kroj osobito dobro stoji.

@joliepetitebyljupkagojic #haljina #samt #HaljinaAki 🍁🍂💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Upravo svojom jednostavnošću, ova haljina omogućava igranje modnim dodacima i obućom. U dnevnoj varijanti Ljupka se odlučila za crne čizme sa sivim detaljima, torbicu marke Louis Vuitton i sivi sako. Kosu je podignula u zategnutu punđu i istaknula lice, a na usne namazala tanki sloj ružičastog ruža. Upravo ovakav jednostavan, ali elegantan izgled pristajat će svakoj mladoj majci jer previše šminke može dodatno istaknuti podočnjake i umor na licu od neprospavanih noći.
Bivša manekenka svoju treću kćerkicu, Mari Danu, rodila je 30. rujna u privatnom rodilištu u Zagrebu, a nije dopustila da posljednje zrake sunca pobjegnu njezinoj najnovijoj članici obitelji. Tako je sve tri kćerkice nedavno odvela na pravu jesensku šetnju gradom. Mjesec i dva tjedna stara curica mirno je spavala u svojim novim trendi kolicima, dok su ju gurale sestre Mila Ameli i Jana Siena te mama Ljupka. Bez sumnje možemo reći kako domaća ljepotica uživa u svim čarima majčinstva, a uz sve to uspijeva izgledati besprijekorno.
Autor: A.S. Foto: Instagram