Marija Omaljev: “Suprug i ja prihvaćamo projekte u istim gradovima”

Glumca Marija Omaljev i njezin suprug i kolega Miraj Grbić zajedno glume u 'Ruži vjetrova' , a upravo zbog toga da ne žive na različitim adresama, biraju projekte u sitim gradovima

Kad se Miraj Grbić prvi put pojavio u RTL-ovoj sapunici ‘Ruža vjetrova’ mnogi nisu mogli a da ne primjete opakog negativca, Ranka, kojeg je utjelovio upravo ovaj sarajevski glumac. Privremeni boravak u Splitu zvijezdi ‘Nemoguće misije’ nije teško pao s obzirom da u istoj sapunici glumi i njegova supruga Marija čiju tetovažu nosi iznad srca.

– Ostala sam bez teksta na to i nisam znala što bih rekla – otkrila je njegova supruga Marija Omaljev za tjedni prilog Studio Jutarnjeg lista.

Supružnici su se upoznali i zaljubili prije osam godina, a svoju su ljubav okrunili brakom nakon četiri godine veze. Gotovo nikad se ne razdvajaju jedno od drugog, osim kada je to neophodno.

– Inače se jako rijetko razdvajamo, najčešće prihvaćamo projekte u istim gradovima baš iz razloga kako se ne bismo razdvajali. Baze su nam u Rovinju i Sarajevu. Svugdje gdje živimo trudimo se osjećati kao doma – kaže Marija koja će se krajem godine pridružiti Miraju na putovanju u Hollywood gdje ide na dogovor oko novih poslovnih angažmana.

Pripremio: Vinko Paić

Preporučujemo