Noć vještica, ili izvorno Halloween, jedan je od najpoznatijih praznika na svijetu. Ovaj zapadnjački običaj, koji svake godine među mladima u Hrvatskoj postaje sve popularniji, pravi je zlatni rudnik za ugostitelje koji jedva čekaju da popune svoje klubove šarenim maskama. Baš kao i većina ljudi, naše domaće zvijezde također uživaju ovaj praznik pa se nerijetko maskiraju i odlaze na zabave. Jedna od njih je i Renata Sopek koja se ove godine maskirala s prijateljima i svojim se kostimom pohvalila na Instagramu.

'Odabir kostima bio je stvar trenutka. S prijateljicama sam gledala što bismo mogle odjenuti i svaka se odlučila za svoj kostim kada smo došle u trgovinu i vidjele ih', kaže za Story.hr televizijska zvijezda. Unatoč brojnim zabavama koje će biti organizirane u metropoli, Renata se odlučila za privatnu zabavu - 'Prijateljica na fotografiji koja je maskirana u dvorsku ludu, Helena, radi Halloween party kod kuće pa nam je za sada to u planu, iako ima dosta partyja pa se možda negdje drugdje zaletimo kasnije', otkrila je 38-godišnjakinja kojoj nije prvi put da se maskira povodom Noći vještica. 'Ovo mi je drugi put da sam se zapravo odlučila maskirati. Uvijek kažem da ću se maskirati pa to nikada ne napravim. Prvi puta sam to učinila prije tri godine povodom partyja u Samoboru gdje sam bila maskirana u vješticu', ispričala je osnivačica portala Ultrafit.
Renata ima dovoljno razloga za slavlje i zabavu - osim što je sretna na privatnom planu, Renata ima razloga za zadovoljstvo i na poslovnom.  Vlasnica Ultrafit portala by Renata Sopek i stručnjakinja odnosa s javnošću, te studentica Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, koja je četvrtu godinu zaredom dobitnica dekanove pohvalnice,  ove jeseni upisala je petu godinu. Autor: A.S. Foto: Instagram