Meblo Trade sa zadovoljstvom Vas poziva da posjetite novootvoreni salon u King Cross centru na Zagrebačkom Jankomiru. Prošećite po atraktivno uređenom izložbenom prostoru u kojem Vas očekuju programi poznatih brandova poput Calligarisa, Villeroy&Bocha, Sensi Scandie, Astra Cucina, Dona garnitura.

Meblo Trade - Novi salon u Zagrebu, King Cross Jankomir
Story 

Renomirani talijanski brend Calligaris pokazao je svu raskoš svojih kolekcija stolova i stolica, blagovaona, dnevnih boravaka, asesoara. Posjetom novom Meblo Trade salonu u King Crossu u Zagrebu možete isprobati  moderan i udoban Calligaris asortiman, a bogat izbor boja i materijala uz atraktivan dizajn učinit će atraktivnim vaš interijer.

Meblo Trade - Novi salon u Zagrebu, King Cross Jankomir
Story 

Ljubitelji Villeroy & Boch asortimana posjetom novom Meblo Trade salonu salonu pored klasičnih očekuje i raskošna Božićna kolecija. Raznovrsan izbor kvalitetnih čaša svih vrsta, porculanskih šalica, zdjela, tanjura, pribora za jelo, kao i linije proizvoda specijalizirane za serviranje tjestenine i BBQ jela, a s obzirom na to da je božićno vrijeme u Villeroy & Boch ćete naći predivan poklon za svoje najmilije. Inspirirane božićnim bojama i motivima, oduševit će Vas glazbene kutijice, kuglice za božićno drvce, posude za medenjake i poklon setovi od najkvalitetnijeg porculana.

Meblo Trade - Novi salon u Zagrebu, King Cross Jankomir
Story 

Astra cucine nude Vam bogat izbor kuhinja, od tradicionalnih do klasičnih, U bojama po mjeri interijera i od najkvalitetnijih materijala, a Meblo Trade stručni savjetnici izradit će projekt kuhinje, za stvaranje savršenog, praktičnog i stilskog ambijenta u kojem ćete pripremati svoja omiljena jela. 
Meblo Trade - Novi salon u Zagrebu, King Cross Jankomir
Story 

Kako bi svaki kutak Vašeg doma opremljen kvalitetnim namještajem tu su ortopedski madraci i ručno izrađeni kreveti Sensi Scandia. Premium proizvodi izrađeni od najboljih prirodnih materijala poput vune, lana i pamuka te sa višestrukim slojevima džepićastih opruga daju optimalnu potporu tijelu i omogućavaju odmor i neometan san.

Meblo Trade - Novi salon u Zagrebu, King Cross Jankomir
Story 

Garniutre za sjedenje su fleksibilne, sa ležajem za svakodnevno spavnanje ili fiksne , rafiniranog dizajna i raskošnih boja i dezena. Vrhunsku udobnost garantiraju raskošni jastuci  i punila garnitura, idealni za udobno sjedenje, odmor i druženje.

Posjetite novi Meblo Trade salon na adresi King Cross Jankomir, Velimira Škorpika 34, Zagreb, tel. 01/ 550 6771 ,  detaljnije  na www.meblo.hr