Da je Hrvatska idealna turistička destinacija znamo svi, no jeste li znali da je strancima također idealna destinacija za takozvani medicinski turizam?

(Poliklinika za estetsku kirurgiju dr. Tončić, Mlinovi 159a, Zagreb) Kada se radi o estetskim korekcijama veliki broj ljudi odlučuje se za tretman u Hrvatskoj i to u Poliklinici Tončić. I mlađe i starije osobe oduševljene su ponudom u kojoj osim same korekcije, te naravno upola jeftinije cijene nego u bazičnoj zemlji, imaju puni aranžman, pa tako i odsjedanje u hotelu tijekom oporavka.

25 GODINA S VAMA - TISUĆE ZADOVOLJNIH PACIJENATA

Medicinski turizam je novi trend!
Story 
(dr.med. Dinko Tončić i mr.sc.dr. Rajko Tončić) Mlada Australka iz Sydneya kod dr.Tončića došla je povećati grudi, a preporuku je dobila ni manje ni više nego u Grčkoj. Nakon korekcije zadovoljna Australka uštedjela je novac te se vratila kući puna pozitivnih dojmova. Isto tako oduševljene su gospođe iz Italije, Norveške i Njemačke koje će nakon obavljenih zahvata Polikliniku Tončić preporučiti svojim kolegicama. U Poliklinici Tončić svaka od njih je ostvarila svoju dugogodišnju želju: povećanje grudi, facelifting te korekciju nosa. Ne samo da će svoja iskustva podijeliti s prijateljima, već će se vratiti po novu dozu botoxa, na injekcijski tretman filerima te na korekciju očnih kapaka. Što se tiče estetskih zahvata ni muškarci mnogo ne zaostaju, pa je gospodin iz Škotske u Polikliniku Tončić došao korigirati spuštene očne kapke kako bi povratio mladenački i svjež izgled. Osobe srednje životne dobi sve više se odlučuju na estetske operacije i to posebno za mini lifting, face lifting, botox te na injekcije fillera za korekciju bora.
Medicinski turizam je novi trend!
Story 
(dr.med. Dinko Tončić i mr.sc.dr. Rajko Tončić) Poliklinika Tončić se svojom stručnošću i predanim radom izdvojila kao vodeća u rješavanju individualnih želja i potreba svojih klijenata, a velik broj stranih gostiju upravo je prepoznao te ostao vjeran ovom vidu ponude. Estetska kirurgija u Hrvatskoj za njih je savršena investicija, a dokaz je taj da se vraćaju po još „estetske čarolije.“
Medicinski turizam je novi trend!
Story 
(Tim Poliklinike za estetsku kirurgiju dr. Tončić)

KVALITETA UTEMELJENA NA TRADICIJI I STRUČNOSTI!

Sudjelujte u kvizu i osvojite atraktivne nagrade - popuste na usluge Poliklinike dr.Tončić: 1. 1500 kuna 2. 1000 kuna 3. 500 kuna