Megan Fox želi kćer, a Brian je podržava. Stiže li četvrta beba?

Iako su prije devet mjeseci postali roditelji malenoga Journeya te imaju još dva dječaka, slavni supružnici složili su se oko toga da bi četvrto dijete bilo dobrodošlo u obitelj

Jedna od najljepših žena svijeta, američki model i glumica Megan Fox odlučila se posve posvetiti svojoj obitelji i k tome nema ništa protiv da se ona i proširi, unatoč tome što ima već ima pune ruke posla s troje djece koji su usto rođeni ubrzo jedan nakon drugog. Najmlađem sinu, kojemu su roditelji dali ime Journey tek je devet mjeseci. No, Megan se nije još ispunila želja da ima kćerkicu, pa stoga razmišlja o četvrtom djetetu.
Njezin suprug, glumac Brian Austin Green nema ništa protiv toga te podržava svoju suprugu.
“Nadali smo se da će naše treće dijete biti djevojčica, no, četverogodišnji Noah i trogodišnji Bodhi dobili su brata. Tako da naše želje još nisu ostvarene”, rekao je za magazin People 43-godišnji Brian, koji iz prethodne veze ima još jednog sina, tinejdžera Kasiusa.
Dodao je i kako su već razgovarali o tome nekoliko puta te su se oboje složili da bi četvrto dijete bilo dobrodošlo u obitelj. Čini se da je par uspio prevladati krizu koja se dogodila nakon rođenja drugog djeteta kada je Megan zatražila razvod, no do parnice nije ni došlo jer su se u međuvremenu pomirili.
“Imali smo svojih uspona i padova, ali smo obećali jedno drugom kad smo se pomirili nakon razdvajanja da ćemo dati sve od sebe da brak i uspije”, objasnio je novinaru Peoplea Brian.

Megan Fox o vraćanju u formu nakon trećeg porođaja: Bilo je užasno!

Autor: I.Ć.
Foto: Getty Images, Profimedia

Popularan glumački par nakon tri sina želi kćerkicu

Preporučujemo