Meghan Markle – Dosad je prekršila mnoga pravila, ali ovo ne smije

Čini se kako su članovi kraljevske obitelji 'slabi' na nju pa joj opraštaju sve greške, jednu stvar ipak ne smije napraviti

Meghan Markle, buduća supruga princa Harryja, brzinom svjetlosti osvojila je, kako javnost, tako i samu prinčevu obitelj. Iako se morala odreći gotovo svega zbog ljubavi, neke ‘smrtničke’ navike još uvijek nije izgubila pa se često nađe na udaru kritika onih koji strogo poštuju sve kraljevske protokole. Meghan je nekoliko puta prekršila stroga pravila dvora, ali s obzirom na to da je još uvijek u fazi učenja i prilagođavanja, greške joj se opraštaju.

Još jedna odlična i skupa kombinacija Meghan Markle

Kraljevsko vjenčanje zakazano je za 19. svibnja ove godine pa Meghan ima još vremena pohvatati sve konce i naučiti što smije, a što ne. Bez obzira na sve što joj je kraljevska obitelj dozvolila mimo protokola, jednu stvar ipak ne smije napraviti, a to je nositi kraljičin nakit. Samo udate žene i članice obitelji smiju posuđivati nakit u vlasništvu kraljice, tako da će Meghan tek na vjenčanju nositi tijaru, koju je nosila i Kate kada se udavala za princa Williama.

Autor: D.P.

Foto: Getty

Mora da je sreća imati odjevni komad kakav ima i Meghan Markle

Preporučujemo