Stotine ljudi dočekale su zaljubljeni par prilikom njihova posjeta radijskoj postaji Reprezent u Brixtonu. Gomila oduševljenih obožavatelja Meghan i Harryja uživala je u pogledu na bivšu glumicu koja je za ovo pojavljivanje ponovno odlučila prekršiti kraljevski protokol, pišu britanski mediji. Za razliku od vojvotkinje Kate Middleton koja se nikada ne pojavljuje u javnosti bez frizure napravljene od strane profesionalaca, Meghan je odlučila svoju kosu skupiti u jednostavnu pundžu.

No unatoč tome što je time prekršila kraljevski protokol, korisnici društvenih mreža zasuli su je komplimentima zbog jednostavnog izgleda s kojim se mnogi mogu poistovjetiti. Osim jednostavne frizure, Meghan je odlučila odjenuti džemper, također prihvatljive cijene od 45 funti, kakav je moguće kupiti u lokalnoj trgovini odjećom, zbog čega je još simpatičnija javnosti.
Iako je pokupila simpatije javnosti, ali i članova kraljevske obitelji, Meghan zbog još jednog kraljevskog protokola nikada neće moći postati princezom. Naime, tu titulu mogu dobiti samo osobe kraljevske krvi, što znači da Meghan može postati tek vojvotkinja. Princ Harry i bivša glumica serije 'Suits' vjenčat će se u kapelici St. George u Windsoru u svibnju ove godine. Autor: T. O. Fotografije: Profimedia