Victoria Silvstedt bivša cimerica jedne od trenutno najaktualnijih žena na svijetu - Prve dame SAD-a, Melanije Trump. Švedska manekenka suprugu kontroverznog američkog predsjednika poznaje još od dana dok nije bila poznata cijelom svijetu, a osim što ju poznaje dugo, zna puno toga o njoj. Victoria je tada intenzivno radila na svojoj manekenskoj karijeri, a 1997. godine odnijela je titulu 'Playboy playmate of the year'. Iste te godine, djevojke su zajedno počele živjeti u Parizu. Prijestolnica mode ovoj Šveđanki i Slovenki bila je zajednički nazivnik za početak prijateljstva jer su obje došle u Pariz s istim ciljem - da ostvare uspješnu manekensku karijeru.

Kako zna mnogo o Melanijinom privatnom životu, plavokosa 43-godišnjakinja je nedavno otkrila tajnu zbog koje je Melania nerijetko bila na meti izrugivanja u medijima, a nikada o tome nije progovorila javno. Naime, njezina bivša cimerica otkrila je zbog čega je Melanijin engleski razlog zbog kojeg joj se ljudi izruguju. Zbog svog slovenskog podrijetla i dalje ima jak balkanski naglasak, a po njezinom izgovoru moglo bi se pomisliti kako je tek nedavno napustila rodnu zemlju iako to već godinama nije slučaj.
Melanijina bivša cimerica otkrila zanimljiv detalj
Story 
Victoria smatra da je najveći uzrok ovog problema Melanijina povučenost i nedruštvenost. 'Ona nikada nije voljela pažnju. Bila je veoma tiha i povučena. Da je više razgovarala s ljudima i više koristila engleski, njen naglasak bi se sigurno poboljšao, ali ona se jednostavno nije željela truditi', ispričala je Victoria za strane medije. Melanija i bivša cimerica lani su se ponovno sastale i razgovarale, a Victoria kaže kako je Melania ostala ista kakva je bila. 'I dalje je potpuno ista. I dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak', istaknula je. Autor: A.S. Foto: Getty