Meryl Streep u rujnu dolazi na Vis!

Na otoku Visu u rujnu počinje snimanje nastavka poznatog mjuzikla pod nazivom 'Mamma Mia: Here We Go Again' koji dolazi deset godina nakon originala

Otok Vis za potrebe snimanja novog nastavka hit mjuzikla ‘glumiti’ će grčki otok Kalokairi, a snimanja će se odvijati na više različitih lokacija: na tri lokacije u Komiži te u uvali Barjoška i poznatoj uvali Stiniva, prenosi Jutarnji.hr. Glavna postava u nastavku popularnog filma ostaje ista – Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth i Amanda Seyfried.

POTRESNO Meryl Streep: 'Pravila sam se da sam mrtva da bi me prestali tući'

Veliki problem predstavlja pronalazak smještaja za popularnu glumicu. Na otoku se već neko vrijeme traži atraktivna vila koja će odgovarati zahtjevima holivudske dive. Prema zadnjim informacijama, postoji mogućnost da će Meryl Streep, ukoliko se za nju ne nađe adekvatna kuća, tijekom snimanja filma boraviti na atraktivnoj jahti.

Glumici Meryl Streep to će biti drugi radni boravak u Hrvatskoj. 1982. godine je snimala film ‘Sofijin izbor’ u dvorcu Reiser u Samoboru. Za ulogu u tom filmu Meryl je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu.

Tijekom snimanja, na otok će stići nešto više od 700 članova filmske ekipe.

Meryl Streep
Meryl Streep

 

Meryl Streep

Autor: A.G.
Foto: Getty

RECEPT ZA USPJEH Nisu ljepotice, ali im nitko nije mogao reći 'ne'

Preporučujemo