Dušan Bućan i vi ste postali dream team Farme, koliko si držite leđa na setu? Uz njega zna biti lakše? To tako dobro zvuči dream team. Drago mi je da nas se doživljava kao neizostavne domaćine najgledanijeg reality showa u Hrvata. Toliko je lakše imati Duleta uz sebe i mobitel mi je pun kratkih videa naše savršene suradnje i zezanja. Pjevamo, plešemo, kuha se. Naprosto smo se pronašli. On od mene uči, ja od njega. Nekada i zajedno kontempliramo, kao na fotografiji.

A photo posted by @miak1982 on

Pomislit ćemo da samo radite u ovom razdoblju. Ipak, tijekom cijele godine uspješno izrađujete namještaj. Koliko snage i volje je utrošeno do realizacije? Puno prođe od ideje koju zamislite do realizacije. Mikula Radman i ja zajedno crtamo i smišljamo projekte i uvijek jedan 'potegne' gdje onaj drugi stane. Samo treba biti strpljiv dok se ne vidi sama realizacija. A to je najveća nagrada- vidjeti ideju u stvarnosti. Još kada stignu i pohvale... Uspješno uređujete interijere, sjećate li se nekih najvećih izazova? Svaki projekt je izazov. Najveći su oni kada je ograničen budžet. A to je skoro uvijek. Druga stvar koja predstavlja izazov jest da svi involvirani budu zadovoljni. Je li lakše raditi s muškarcima ili sa ženama dok uređujete prostor? Zahtjevan klijent je zahtjevan klijent. Zato kada su u pitanju interijeri, to radim iz ljubavi i izbirljiva sam hoću li se uopće upustiti u priču.

A photo posted by @miak1982 on

Plesom ste se bavili 18 godina, imate li ponekad želju otići se isplesati do mile volje? Činite li to? Konstantno. Baš sam komentirala neki dan da više nema takvih mjesta u Zagrebu gdje se čovjek može dobro naplesati. Moj najbolji prijatelj Šime Eškinja i ja znali smo takvu 'čagicu' bacati u Aquariusu da sam dolazila doma s kojom kilom manjka. Volimo vaše stylinge na Farmi, vidite li se na selu ili gradu kad budete u zasluženoj mirovini? Uopće ovo 'u mirovini' ne mogu pojmiti. Bit ću vesela penzionerka. Glavno da je sreće, ljubavi i zdravlja -može i grad i selo, obala i planina. Mnogi su zabrinuti zbog brzog ritma rada, je li i kod vas trenutno posao-pidžama style? Tempo mi jest žestok, ali kad ćemo nego sada dok smo mladi. Ja se osjećam kao da mi je dvadeset i stalno je u pitanju dinamičan posao, a na kraju dana pidžama party.   Razgovarala: Maja Ćurić Foto: Story arhiva, Instagram