Iako popularna glumica odbacuje optužbe da je imala estetske korekcije lica, njezine fotografije tvrde suprotno.

Glumica se proslavila filmovima o Bridget Jones koji je oduševio žene diljem svijeta, a za potrebe uloge udebljala se čak 20 kilograma. Glumica se 2014. godine pojavila na crvenom tepihu, a veliku pažnju privukao je njezin neuobičajen izgled, kada su krenula nagađanja da je posjetila estetskog kirurga.
Nakon mnogobrojnih negativnih kritika, ona je demantirala da se podvrgnula oparacijama i dodala da se njezino lice promijenilo jer je u sretnoj vezi s blues gitaristom Doyleom Bramhallom II, u kojeg je jako zaljubljena. Žive mirnim životom u Santa Barbari i može ih se redovito vidjeti samo u teretani.
Osim s  Doyleom Bramhallom II, Renne se voli družiti i s prijateljima te je izjavila da je to čini živom. Poslovne projekte pomno bira, sve više cijeni mir i privatnost te nikamo ne srlja. Sretna je. Tvrdi da su te promjene koje dolaze s godinama razlog njezina fizičkog izgleda. Po njezinim najnovijim fotografijama vidi se da je sa svojih 48 godina i dalje u top formi. Autor: T.O. Fotografije: Getty